logo DUOPOOLING

Voorkom fouten en bespaar tijd

Help, de examenwerken Frans zijn nog niet retour!

Heeft u het weleens meegemaakt, gecorrigeerd werk dat naar zeggen van de tweede corrector is verstuurd, maar niet bij u is aangekomen? Erg stressvol. Toch komt dit met enige regelmaat voor wanneer er bij het overnemen van de schoolgegevens een fout wordt gemaakt. Met Duopooling is dit verleden tijd. Bovendien biedt Duopooling de mogelijkheid de track & trace nummers van Post.nl over te nemen, waardoor u kunt zien waar uw pakje zich bevindt.

Besteedt u meer tijd aan het uitwisselen van pooling-gegevens dan u lief is?

Als eindexamensecretaris herkent u dit wel. Ieder jaar moet u handmatig gegevens overnemen van de school van de tweede corrector. Niet alleen een saai karwei, het kost ook nog eens onnodig veel tijd. Duopooling heeft de gegevens van alle scholen in Nederland centraal opgeslagen, zodat u snel de benodigde gegevens bij de hand hebt.

Eindexamencoördinator ziek, wat nu?

Het zal je als school maar overkomen. Midden in de examenperiode wordt de eindexamencoördinator ziek. Met Duopooling hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. Alle gegevens worden centraal online opgeslagen, dus als de coördinator ziek wordt, is zijn of haar werk eenvoudig over te dragen.

Accounts voor alle examinatoren

U kunt voor alle examinatoren een account maken, waardoor ook zij toegang hebben tot de gegevens van de 2e correctoren. Zij kunnen de beschikbare informatie alleen lezen, niet aanpassen.

Eenvoudig printen van etiketten

Duopooling heeft aan de praktische details gedacht. Het printen van etiketten is mogelijk met een druk op de knop (en een aangesloten printer natuurlijk).

De etiketten zijn opgemaakt voor etiketten met het formaat Avery 3423, formaat 3.5 x 10.5 cm.

 

Gratis proberen

Nu aanmelden >